Nieuws-netwerk van ondernemend Noord-Nederland

Dutch-E – het trendevent voor ondernemers - staat op 11 oktober in DNK Assen in het teken van het overleven en groeien als ondernemer in het digitale tijdperk. Vernieuwend, innovatief en op de toekomst gericht nemen we je deze middag mee in de wereld die in een razend tempo verandert door de explosieve groei van technologie en digitalisering. Je bent van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn. Keynote spreker Igor Beuker presenteert de allernieuwste trends en innovaties en zal je als bezoeker bewust maken van de veranderende omgeving waarin bedrijven zich bevinden.

igor beuker

Igor Beuker (foto) staat bekend om zijn onafhankelijke en scherpe blik op trends en technologieën die impact hebben op bedrijf, economie en maatschappij. Achter de schermen is Igor ondernemer met 5 exits en 24 angel investeringen, award-winnend marketingstrateeg voor merken als Amazon, L’Oréal, Nike, Unilever en trendwatcher voor Fortune 500’s. Tijdens Dutch-E laat hij zien hoe bedrijven kunnen overleven en groeien in het tijdperk van de Vierde Industriële Revolutie. Tevens krijg je van hem tips om gelijk de volgende dag mee aan de slag te gaan.

Google
Keynote spreker Floris van de Peppel, salesmanager @Google richt zich op het laten groeien van lokale en regionale bedrijven. In zijn rol bij Google heeft Floris de missie om alle bedrijven en ondernemers in Nederland te helpen met hun online succes. “ We gaan niet meer online, we leven online”. Tijdens Dutch-E presenteert hij samen met een regionale ondernemer de laatste digitale trends en technologie van Google en laat hij zien hoe je zichtbaar wordt met je online en offline activiteiten. Een verhaal over ondernemerschap in een snel veranderende online wereld.
Op het programma staan onderwerpen als online zichtbaarheid en het vergroten van je naamsbekendheid , hoe krijg je meer klanten en meer omzet ! Samen met Google NL worden tijdens Dutch-E verschillende ondernemerscases besproken.

Ontwikkelingen op het gebied van online marketing, social media, virtual reality, 3D printen, software om je werkprocessen efficiënter in te richten en mobiel zakendoen zullen op het evenement vanuit verschillende invalshoeken worden belicht. Tevens is er volop ruimte om te netwerken en nieuwe contacten leggen.

 

Aanmelden en Tickets → Gratis!

Datum: Donderdag 11 oktober 2018

Tijd: 13:00-17:30

Locatie: Theater DNK Assen, Weiersstraat , 9401 ET Assen

13.00 uur : Inloop en ontvangst
13.30 uur : Welkom door Gerard Kremer, voorzitter MKB Noord
13.40 uur : Opening door Marco Out, Burgemeester Gemeente Assen
13.50 uur : Ondernemer aan het woord, een verhaal van overleven en groeien in de online wereld
14.10 uur : Keynote spreker Igor Beuker presenteert met een scherpe blik de trends en technologieën die impact hebben op bedrijf, economie en maatschappij en zal je bewust maken van de veranderende omgeving waarin bedrijven zich bevinden
15.00 uur : Pauze
15.35 uur : Speed sessies met onder andere “Innovatief in de Praktijk” door Flynth adviseurs & accountants
16.00 uur : Keynote spreker Floris van de Peppel salesmanager @Google en Wolter van der Weide van DaarOM over groeien en zichtbaar worden met je online en offline activiteiten
16.50 uur : Netwerkborrel
18:00 uur : Einde