Nieuws-netwerk van ondernemend Noord-Nederland

Ben je benieuwd naar de ontwikkelingen op het gebied van technologie en digitale veiligheid? En wil je weten hoe je blockchain technologie kunt toepassen in je bedrijf? Kom dan dinsdagavond 2 oktober naar Cyber, Tech & Trends, exclusief voor zakelijke relaties van de Rabobank.
CYB AFB Flyer 1813x1784px Edited 1

 

Je ontdekt dan alles over digitale veiligheid, trends en ontwikkelingen tijdens het cyberevent voor ondernemers in de Week van de Coöperatie. Het evenement vindt plaats in het ATLAS Theater in Emmen onder leiding van presentator Jan Versteegh: een frisse combinatie van een gezonde overdosis zelfvertrouwen, creativiteit en fanatisme. Zet dat op een podium en je krijgt een avond die je bij zal blijven. Hij zal op een eigenwijze, adremme en ietwat schurende manier de gastsprekers Rickey Gevers en Ben Woldring aan de tand voelen.

Rickey Gevers
Van vermeend cybercrimineel tot cyber security expert. Die verrassende weg legde Rickey Gevers af. Hij begon zijn loopbaan als selfmade hacker, kwam in botsing met het gezag, beterde zijn leven en is nu een autoriteit op het gebied van internetbeveiliging. Gevers deelt zijn ervaring als hacker. Ook bespreekt hij de nieuwste technologische trends in het Nederlandse cyberlandschap.

Ben Woldring
Ben Woldring is de jongste succesvolle serial entrepreneur van Nederland. In 1998 kreeg hij bekendheid als de 13-jarige oprichter van Bellen.com en inmiddels is hij directeur van de Bencom Group. Woldring is volop bezig met blockchain. Blockchain is een systeem dat gebruikt kan worden om gegevens vast te leggen zonder dat er een centrale autoriteit nodig is. Woldring zal vertellen over de ontwikkelingen van deze blockchain technologie.

Kortom, een inspirerende avond vol boeiende onderwerpen!

Aanmelden & meer info
Aanmelden en meer informatie via www.rabobank.nl/assen-nd (deeplink: https://sites.rabobank.nl/assen-nd/weekvandecooperatie/modules/product/actiesites/content/default/index.aspx?ItemId=25249&OriginalItemId=25249&SiteContentId=&SiteItemId=&SiteOriginalItemId=).

Wees er snel bij want vol is vol!