Nieuws-netwerk van ondernemend Noord-Nederland

In de TT-Hall in Assen werd op dinsdag 15 en woensdag 16 mei de 29e editie van de Promotiedagen Drenthe gehouden. Het jaarlijkse netwerkfeest van ondernemend Drenthe, het traditionele evenement van zien en gezien worden. De plek om nieuwe ontwikkelingen te presenteren en consumeren. Dat laatste geldt ook voor de vele hapjes en drankjes. Noordbizz was er beide dagen bij en maakte al wandelend (ter compensatie van de hapjes) en netwerkend een foto-impressie, onder meer van de altijd weer drukke borrel op het Ondernemersplein Assen:

assen promotiedagendrenthe201820

 

assen promotiedagendrenthe20185
Dobbelen als aanknopingspunt voor een goed gesprek: het kan bij Arnoud Kuipers van 123 Aftersales, die in de grote stand van Ik ben Drents Ondernemer te vinden is.

 

assen promotiedagendrenthe20188

Hoe smaakt de whisky bij Bizzky (business talk en whisky taste)? Evert Perton velt zijn oordeel...

 

assen promotiedagendrenthe201810

Bizzky wordt gefilmd door het team van Ik ben Drents Ondernemer.

 

assen promotiedagendrenthe201811
Beetje vroeg misschien, of laat, maar hij is van de partij - met hippe snor: de Kerstman!

 

assen promotiedagendrenthe201812

assen promotiedagendrenthe201813

assen promotiedagendrenthe201814
Niet in het mandje van de Kerstman, niet als cadeau, maar wel een beurslieveling, deze Tesla...

 

assen promotiedagendrenthe201815
Gezelligheid aan de lange tafel op Piazza Hoogeveen, waar Hoogeveense ondernemers en bestuurders zich op mediterrane wijze presenteren.  


assen promotiedagendrenthe201817

Esther van Riezen (Impulz Management Support, Ondernemersfonds Assen) mag haar geluk beproeven in de schiettent van mediaspecialisten Miranda Drenth (fotografie) en Bart de Nes (Abbot Studio), onder het toeziend oog van de Asser ondernemers Evert Perton, John Nijenhuis en Jan Paul Steggerda...

...en laat vol trots het resultaat zien:

assen promotiedagendrenthe201816

 

assen promotiedagendrenthe201818
'Spring maar achterop!', roept imagocoach Irene Wildenbeest uit Assen tegen Eti de Vries van de Hanzehogeschool Groningen (Innovatiewerkplaats Assen). En dat doet ze. De fiets -of althans het systeem BikeShare050- is voortgesproten uit de slimme breinen van de HBO-studenten...

 

assen promotiedagendrenthe201819

Harry Weitering (De Drentse Zaak) fotografeert op professionele wijze Christa de Ruiter (links) van De Bonte Wever en fotografe Miranda Drenth (nu eens niet achter de camera, maar er voor). Miranda heeft met haar drone (links op de voorgrond) een mooie luchtfoto van De Bonte Wever gemaakt en laat die in haar stand zien.

 

assen promotiedagendrenthe201821
Een zeer charmante pose van de Asser ondernemer Jack Wieringa. Tot grote hilariteit van onder meer Anouk Drayer (Van der Valk hotel Assen). Maar het doel heiligt de middelen: met behulp van de groene wand wordt er een compositiefoto van gemaakt, waarbij uiteindelijk Jack als Formule 1 coureur vereeuwigd wordt. Die foto hopen we nog eens te kunnen publiceren. Leuke gimmick op de stand van Koopplein. 

 

assen promotiedagendrenthe201822

Niet alleen Jack Wieringa staat met zijn virtuele bolide op pole position bij Koopplein, hij bevindt zich in het goede gezelschap van een al even charmant poserende Paul Jansen van Duo Bewindvoering.

 

assen promotiedagendrenthe201824

assen promotiedagendrenthe201825

assen promotiedagendrenthe201826

Lekkere Spaanse koffie van cateraar Van Regteren op het Piazza Hoogeveen.

 

assen promotiedagendrenthe201827

En ook lekkere worteltjes op Piazza Hoogeveen; Anna Vellinga van de Ondernemersfabriek geniet er zichtbaar van.

 

Zie voor meer foto's, video's en een uitgebreid inhoudelijk verslag: Ik ben Drents Ondernemer prominent aanwezig op Promotiedagen.

 

Tekst en foto's: Erik Riensema, Newz Marketing & Media © 2018.