Nieuws-netwerk van ondernemend Noord-Nederland

Drenthe barst van de ambitie! De provincie zit vol met jonge, dynamische ondernemers die willen groeien, exporteren en innoveren. Ondernemers die duurzamer willen werken en zichzelf willen ontwikkelen. De provincie Drenthe onderschrijft deze doelstellingen en heeft met Ik ben Drents Ondernemer een programma ontwikkeld dat ondernemers in hun ambities ondersteunt. De Promotiedagen Drenthe, die komende dinsdag en woensdag in de TT Hall Assen worden gehouden, sluiten hier naadloos op aan.

Persfoto 2 Floortje Dessing BNN Annemieke van der Togt
Floortje Dessing opent dinsdag om 10:15 uur de Promotiedagen Drenthe. Foto: Annemieke van der Togt.

De beursvloer is grondig vernieuwd met vier nieuwe themapleinen, die zijn gecentreerd rond een nieuw podium: de Drenthe Dome. In een doorlopend programma over Export, Duurzaamheid, Innovatie en Carrière krijgt de bezoeker een dwarsdoorsnede van alle mooie en spannende ontwikkelingen in het Drentse bedrijfsleven. Op het andere sprekerspodium, de Promotiedagen Arena, kan de bezoeker zich twee dagen lang verdiepen in de onderwerpen van nu, zoals innovatie, privacy en persoonlijke ontwikkeling. Er zijn speciale programma’s voor Retail en ZZP’ers, er is aandacht voor het WK Wielrennen 2020 en Choco-evangelist Ynzo van Zanten komt uit de doeken doen wat Tony’s Chocolonely beweegt en zo succesvol maakt.

Na de officiële opening met Floortje Dessing staan zeker 300 bedrijven klaar om te laten zien waar zij mee bezig zijn, en het gesprek aan te gaan met naar verwachting 9.000 bezoekers. Meer informatie, (gratis) toegangskaarten en het volledige beursprogramma is te vinden op www.promotiedagendrenthe.nl

 

Openingstijden

Dinsdag 15 mei:
10.15 – 12.00 uur Officiële opening met Floortje Dessing
12.00 – 21.00 uur Geopend voor publiek

Woensdag 16 mei:
12.00 – 21.00 uur Geopend voor publiek