Nieuws-netwerk van ondernemend Noord-Nederland

ASSEN - Van der Valk Hotel Assen gaat zelf events organiseren. Onder de naam 28Events worden uiteenlopende evenementen georganiseerd, van een masterclass tot een ladiesfair. Op 11 juli gebeurt dat voor het eerst, in samenwerking met Big Five For Life. Tijdens de Masterclass “Wanneer sta jij stil bij wat jou beweegt” krijgen de deelnemers van 16.00 tot 17.30 uur tips en tricks mee om de komende zomer tot bezinning te komen.

Groepsfoto Big Five Edited

 

De masterclass is voor ondernemers en managers. De methode van Big Five for Life zet mensen en organisaties in hun kracht en geeft focus op een laagdrempelige manier. Tijdens de interactieve sessie zet Baukje Bonsma, zelf al 25 jaar ondernemer, de deelnemers door middel van inspirerende oefeningen en pakkende eye-openers aan het denken over hun huidige koers. Een mooi moment voor ondernemend Drenthe, Friesland en Groningen om stil te staan bij wat je beweegt. Na afloop van de masterclass kan er onder het genot van een hapje en een drankje nagepraat worden met mede-ondernemers.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..