Nieuws-netwerk van ondernemend Noord-Nederland

ASSEN - In de tuin van de Ondernemersfabriek in Assen vindt op dinsdag 13 juni hét Business Festival van Drenthe plaats. Ondernemend Drenthe komt daar dan samen om op informele wijze de zomer af te trappen. Met een zomerse barbecue, drankjes en muziek belooft het een gezellige avond te worden. Parallel aan de gezelligheid worden inspiratiesessies gegeven over nieuwe trends en ontwikkelingen.

assen ondernemersfabriek businessfestival

'We vinden het belangrijk om het Drentse netwerk te verbinden en zo de regio te versterken, daarom hebben we ervoor gekozen het festival in samenwerking met andere Drentse partijen te doen', zegt Eelco Bakker van de Ondernemersfabriek Drenthe. 

Business clubs JCCA, CCA, De DrentseZaak, STiB en De Compaen werken samen met Gemeentes Assen, Emmen en Hoogeveen, Kennispoort Drenthe en Ik ben Drents Ondernemer aan het festival. Genodigden van het festival zijn leden of relaties van deze business clubs.

'Wij willen onze relaties en huurders de mogelijkheid bieden ook aan te sluiten bij andere netwerken. Door netwerken te delen versterk je elkaar. Het Business Festival is daar een goed voorbeeld van', aldus Harry Weitering De Drentse Zaak. 

De OndernemersFabriek begeleidt in Assen, Emmen en Hoogeveen Drentse ondernemers richting groei. 25 bedrijven zijn aangesloten en krijgen door middel van workshops, kennissessies, coaching toegang tot een Drenthe breed partner netwerk en onderlinge sparsessies, handvatten geboden om te groeien met hun bedrijf.

Info: www.ondernemersfabriekdrenthe.nl

assen ondernemersfabriek businessfestival1

 

Tekst en foto's: Ondernemersfabriek Drenthe.