Nieuws-netwerk van ondernemend Noord-Nederland

Het MVO-Platform van AssenvoorAssen heeft een succesvolle meet&greet georganiseerd bij gastorganisatie Vaart Welzijn. Naast een informatieve presentatie over Vaart Welzijn kregen de 50 bezoekers ook, vanwege de nauwe samenwerkingen, informatie over STILA Assen en Mijn Buurt Assen. 

IMG 7243 Edited

Na afloop van de presentaties gingen de bezoekers uiteen in drie verschillende groepjes en werd er gediscussieerd over de acties die de drie organisaties binnen Assen nog kunnen oppakken en eventuele samenwerkingen die nog opzocht kunnen worden. De middag werd afgesloten met een presentatie over het koploperproject, een nieuwe project waar bedrijven en organisaties praktische aan de slag gaan met Duurzaam Ondernemen.

MVO-Platform
Het MVO-Platform Assen is hét netwerk van bedrijven en maatschappelijke organisaties in en rond Assen, die actief, betrokken en verantwoord willen ondernemen. Het is een platform waar ondernemers en werkgevers elkaar, tijdens diverse activiteiten en ontmoetingen, inspireren, tips geven en kennis delen. Vier keer per jaar worden er MVO-meet&greets georganiseerd waarbij een kijkje in andermans keuken wordt gegeven. De volgende meet&greet staat gepland op 21 september.

Kijk voor meer informatie op: www.assenvoorassen.nl

Tekst en foto: Assen voor Assen.