Nieuws-netwerk van ondernemend Noord-Nederland

ASSEN - Op donderdag 15 juni vindt van 13.30 tot 17.00 uur in de Rabobankzaal van Theater/Bioscoop de Nieuwe Kolk het congres ‘Duurzaamheid duurt het langst’ plaats. Initiatiefnemers AssenvoorAssen en Rabobank Assen en Noord-Drenthe hebben een inspirerend programma samengesteld waarbij Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen centraal staat.

Overhandiging MVO Certificaat aan Rabobank Assen en Noord Drenthe 2016 Edited

Vorig jaar overhandigde wethouder Maurice Hoogeveen (links) het MVO-Certificaat aan Sjoerd Scholte van Rabobank Assen en Noord-Drenthe. Ook dit jaar worden er MVO-certificaten uitgereikt. Foto: René Legerstee.

 

Sprekers tijdens de conferentie zijn: trendwatcher en innovatieversneller Jan Henk Bouman van Fountainheads en Bas Ruter van de Rabobank. Daarnaast is er een interview met lokaal ondernemer Serge de Mul van Ultraware en worden door Maurice Hoogeveen MVO-certificaten uitgereikt aan bedrijven/ondernemingen die laten zie dat zij op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen een voorbeeld zijn. De middag wordt afgesloten met een interactief MVO-Platform met informatie en discussie over drie MVO-samenwerkingsprojecten in Assen: Koplopers in Duurzaam Ondernemerschap, Duurzame Zorgstad Assen en MVO laat je zien!


Deelname is gratis en aanmelden voor het congres kan via de website van AssenvoorAssen: http://assenvoorassen.nl/mvo-platform/mvo-conferentie/.