Nieuws-netwerk van ondernemend Noord-Nederland

Tom Coronel is druk in gesprek met Daphne van der Wilt van STIB Hoogeveen (foto) over de manier waarop hij Drentse starters gaat helpen accelereren met hun bedrijf. Hij gaat dat in de praktijk brengen op de eerste Startersdag Drenthe, die op dinsdagmiddag 2 mei in Ondernemershotel De Compaen in Hoogeveen wordt gehouden. Het belooft een goed verhaal van Tom te worden -en zo te zien ook erg onderhoudend- over ondernemen en acceleren. ‘We verklappen verder nog niets, meld je aan en laat je verrassen’ aldus Daphne.

hoogeveen startersdagdrenthe tomcoronel Edited

 

Naast de sessie van Tom Coronel zijn er voor startende ondernemers allerlei andere interessante inspiratiesessies te volgen, waaraan verschillende bedrijven en organisaties een bijdrage leveren. Waaronder Rabobank, Kamer van Koophandel en de Ondernemersfabriek. De inspiratiesessies gaan over pitchen, wat komt er kijken bij het starten van een eigen bedrijf en hoe stel je een goed plan voor je onderneming samen. Aanmelden voor deelname aan de Startersdag en de inspiratiesessies kan op de website www.startersdagdrenthe.nl. Wees er snel bij, want vol = vol!

Young Business Award
Dinsdag 2 mei wordt dè dag voor ondernemers in Hoogeveen. Na de Startersdag Drenthe is er 's avonds in De Tamboer de tweede semi-finale van de Young Business Award. In elke semi-finale krijgen zes startups de kans om hun businessmodel in zestig seconden te pitchen voor een vakkundige jury. De twee winnende startups gaan naar de finale op 6 juni in Emmen, samen met nog twee finalisten die eerder in Assen zijn gekozen en een vijfde finalist via een verkiezing op www.sprout.nl. Deze vijf strijden om de prijzenpot van maar liefst 12.500 euro! Voor meer informatie: www.youngbusinessaward.com