Nieuws-netwerk van ondernemend Noord-Nederland

Noordbizz is volgende week te vinden op de BCDD in Assen en komt met een speciale beursaanbieding!

De eerste editie van Noordbizz magazine in 2017 wordt momenteel verspreid in Assen en omgeving; de tweede editie verschijnt medio mei. We zijn al volop met de invulling bezig en hebben nog beperkt ruimte voor een aantal adverteerders. We stellen deze advertentieruimte ter beschikking voor een speciale beursaanbieding tijdens de Bedrijven Contact Dagen Drenthe op 4 en 5 april in de TT-Hall in Assen.

 

assen bcdd noordbizz

 

 

Bent u benieuwd naar deze speciale beursaanbieding? Kom dan op dinsdag 4 of woensdag 5 april naar de BCDD en bezoek ons op stand 64 (CommunicationPlan, naast het plein van Ondernemend Assen). Vraag naar Jan-Paul Steggerda of Erik Riensema en informeer naar de beursaanbieding, waarvan de beslistermijn tot 14 april loopt.

Gewoon kennismaken met de mensen achter Noordbizz kan natuurlijk ook; wij staan u graag te woord. En lukt het niet om naar de beurs te komen? U kunt ook contact opnemen met Erik Riensema 06 - 54900188 of met Jan-Paul Steggerda 0592-201274.

U kunt hier gratis entreekaarten voor de BCDD downloaden: http://bcdd.nl/kaartdownload. De openingstijden van de beurs zijn dinsdag 4 april van 14:00 tot 22:00 uur en woensdag 5 april van 10:00 tot 18:00 uur.