Nieuws-netwerk van ondernemend Noord-Nederland

Drentse zzp’ers togen vrijdagavond op uitnodiging van de Provincie Drenthe naar de JENS Vesting in Emmen, om in de skybox van de provincie te netwerken, tijdens de play-off wedstrijd FC Emmen - Almere City. Dit onder het genot van een diner, de wedstrijd zelf en een borrel achteraf. Een en ander uitstekend verzorgd door gastvrouw Rudith Bakcers-van der A van Wauw Effect.

De provincie organiseert vaker dergelijke bijeenkomsten, om met zzp’ers van gedachten te wisselen over wat er zoal leeft binnen deze doelgroep. Dit in samenwerking met de Kamer van Koophandel, in het kader van het TOP-programma ‘Ik ben Drents ondernemer’.
En genetwerkt werd er, op een zomers warme avond, met helaas voor de FC Emmen fans niet zo’n mooie uitslag (1-4, en uitgeschakeld voor eventuele promotie). Maar dat mocht de pret niet drukken voor de ondernemers. Een fotoverslag:

emmennetwerkenzzpersprovincie1xIn de eerste helft is er nog reden tot juichen (1-0) en dat doen de dames in het gezelschap met verve. Links vooraan Vanessa Porcu (Cruise to Improve). Naast haar, verstopt achter de Emmen-shawls, Nynke Jansen (Olympia Uitzendbureau) en Nynke Attema (Organisatieburo Flow).

emmennetwerkenzzpersprovincie2
Erik Bos (rechts) van de Provincie Drenthe heet de zzp’ers van harte welkom, samen met Dirk Jan Hummel van de Kamer van Koophandel.

emmennetwerkenzzpersprovincie3
Onder het genot van een heerlijk diner wordt er voorafgaand aan de wedstrijd al flink genetwerkt.

emmennetwerkenzzpersprovincie4
Emmenaar Geert Huitema (verstopt achter de bloemen) van GH-Consultancy in gesprek met zijn plaatsgenoot, de aandachtig luisterende zzp-journalist Martin Laning. Zal het gesprek een primeur opleveren? We zullen het binnenkort vernemen van de Emmer journalist...

emmennetwerkenzzpersprovincie5
Mariëtte Wasscher (links) van MW ArboSupport geeft wat arbo-tips weg aan Nynke Jansen van Olympia Uitzendbureau, die op haar beurt kond doet van de recente verhuizing van de Emmer vestiging, van de Hoofdstraat naar de Bislett 5.

emmennetwerkenzzpersprovincie6
Nynke Attema van Organisatieburo Flow (voor wie de JENS Vesting bekend terrein is, ze werkte eerder als gastvrouw in één van de skyboxen) vult voorafgaand aan de wedstrijd haar voorspelling in. Evenals de anderen voorspelt ze nog een positieve uitslag voor FC Emmen, maar de praktijk wijst anders uit. De prijs gaat uiteindelijk naar Karin Vegter van Koopplein Assen/Actieflyer, die tenminste de ruststand van 1-0 goed weet te voorspellen.

emmennetwerkenzzpersprovincie7
Een geanimeerd gesprek tijdens de borrel tussen vlnr. Christine van de Wetering (CRISP marketing & sales), management consultant Harry Wiechers, Ed Alidarso (At-InterimManagement) en Evert Perton (EHP Consultants). Het viertal is betrokken bij een denktank voor succesvol zzp’en, waar we de komende tijd nog meer van zullen horen.

emmennetwerkenzzpersprovincie8
Hoewel er voldoende zitplaatsen voorhanden zijn, kiezen -vlnr- Leroy Seijdel (spreker, trainer en coach) en Vincent Wiegers (Inbound Marketing Drenthe) er voor om de wedstrijd staand te bekijken. Dat houden ze aardig vol, in tegenstelling tot het elftal (en na een rode kaart tiental) van FC Emmen, dat zich in de tweede helft niet meer staande weet te houden tegen Almere City.

 

Tekst en foto’s: Erik Riensema.

Bijeenkomst gemist? Geeft niet, er komen nog veel meer van dit soort boeiende bijeenkomsten. Zie de Noordbizz agenda.

Wil je dat Erik Riensema ook verslag doet van jouw bijeenkomst en deze -gratis- aankondigt in de Noordbizz-agenda? Dat kan via 06-54900188 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..