Nieuws-netwerk van ondernemend Noord-Nederland

Noordbizz is in maart 2016 opgericht door Erik Riensema uit Gieten en wordt sinds oktober 2017 uitgegeven door Newz Marketing & Mediahttps://ditisnewz.nl en het provinciale project Ik ben Drents Ondernemer.

Noordbizz heeft een totaalbereik van minstens 15.000 ondernemers en andere zakelijke professionals uit Drenthe (en in mindere mate ook uit Groningen en Friesland). Zij ontvangen zes keer per week via e-mail en social media regionaal economisch nieuws en maandelijks een geactualiseerde agenda van netwerkbijeenkomsten in de regio.

Wilt u deze Noordbizz Headlines ook -gratis- ontvangen? Aanmelden kan via deze link (ontvangt u ze de volgende dag nog niet in uw inbox? Check dan het spamfilter en voeg de afzender nieuwsbrief@noordbizz.nl toe aan uw contacten.

Naast Noordbizz Online verschijnt bij 5.000 ondernemers in de gemeenten Assen, Aa en Hunze en Tynaarlo regelmatig het gratis Noordbizz Magazine. Met interessante lokale artikelen over en voor ondernemers. Bent u in deze regio gevestigd en ontvangt u 'm nog niet? Een mailtje met uw adres naar info@noordbizz.nl en u ontvangt 'm voortaan.

Voor Ik ben Drents Ondernemer is Noordbizz een passend interactief platform om Drentse ondernemers uit te dagen tot nog meer export, groei en innovatie. Er is via dit provinciale project coaching, ondersteuning en subsidie beschikbaar om deze ambities waar te maken. Ook vallen de Ondernemersfabrieken in Assen, Emmen en Hoogeveen onder dit project. Meer informatie hierover is te vinden op www.ikbendrentsondernemer.nl.

Ook voor u kan Noordbizz het ideale platform zijn voor regionale business-to-business communicatie. Dat kan in de vorm van branded content: advertorials en/of het delen van updates.


Contact

Het kantoor van Noordbizz is gevestigd bij Newz Marketing & Media aan de Collardslaan 25 in Assen. Kom gerust eens langs! Mail: info@noordbizz.nl of tel: 0592-744079.