Nieuws-netwerk van ondernemend Noord-Nederland

assen noordbizz magazine 2017 1 coverNoordbizz magazine editie 2017-1 ligt momenteel bij de drukker en wordt vanaf volgende week verspreid onder alle ondernemers in de gemeenten Assen, Aa en Hunze en Tynaarlo. Het eerste exemplaar wordt feestelijk gepresenteerd op donderdag 16 februari om 19:00 uur in Assen.

Het wordt een informele bijeenkomst, waarbij na een kort welkomstwoord en het uitdelen van het magazine, ruimte is voor netwerken met betrokkenen, feedback richting de redactie en wellicht een creatieve brainstorm over de volgende editie, die in april/mei verschijnt. Uiteraard gaat dit alles gepaard met een hapje en een drankje.

Bent u betrokken bij Noordbizz of wilt u er betrokken bij zijn? Kom dan gerust langs. U ontvangt de locatie en nadere informatie na aanmelding. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wacht daar niet te lang mee; we hebben een beperkt aantal plaatsen en wijzen deelname toe op volgorde van binnenkomst.