Nieuws-netwerk van ondernemend Noord-Nederland

Noordbizz is het online netwerk voor ondernemend Noord-Nederland. Met dagelijks economisch nieuws uit Groningen en Drenthe en wekelijks een overzicht van starters en faillissementen, alsmede een actueel overzicht van netwerkbijeenkomsten in het Noorden.

Noordbizz heeft 15.000 volgers via LinkedIn, Facebook en Twitter en 5.000 abonnees op de dagelijkse e-mail nieuwsbrief Noordbizz Headlines. Deze nieuwsbrief is gratis; aanmelden via de homepage van deze website. De doelgroep bestaat uit ondernemers en andere professionals uit Noord-Nederland.

Daarnaast is er Noordbizz Magazine, dat geadresseerd bij alle 5.000 ondernemers (van zp'er tot multinational) in Assen, Aa en Hunze en Tynaarlo verschijnt.

Noordbizz is in maart 2016 opgericht door ondernemer Erik Riensema (foto) uit Gieten. Hij is regelmatig te vinden op netwerkbijeenkomsten in het Noorden en doen daar ook verslag van. Zie de pagina reportages op deze website.

Voor business-to-business ondernemers en overheden is Noordbizz een aantrekkelijk publicatiemedium, gezien de gerichte regionale professionele doelgroep. Persberichten en verzoeken om meer info kunnen naar info@noordbizz.nl of 06-54900188.