Nieuws-netwerk van ondernemend Noord-Nederland

Noordbizz is hèt nieuwsnetwerk van ondernemend Noord-Nederland en bedient een doelgroep van meer dan 15.000 noordelijke ondernemers en andere professionals via noordbizz.nl, social media en -in de regio Assen- Noordbizz magazine, dat elk kwartaal bij 6.000 ondernemers verschijnt. Ook ú kunt deze doelgroep bereiken. Daarvoor heeft u nu het juiste instrument in handen...


Noordbizz is gestart in maart 2016 en wordt gerund door de ondernemers Erik Riensema uit Gieten (links op de foto) en Wim de Vries uit Assen (rechts). Erik en Wim zijn regelmatig te vinden op netwerkbijeenkomsten in het Noorden en doen daar ook verslag van. Ze zijn medio 2016 begonnen met achtereenvolgens Noordbizz online, Noordbizz headlines en Noordbizz magazine.


Noordbizz online (deze website) biedt 24 uur per dag een actueel overzicht van het economisch nieuws uit Groningen en Drenthe, verzameld uit diverse bronnen. Ook publiceert de redactie eigen reportages en worden ondernemers gepresenteerd in bedrijfsreportages. Voorts een handige agenda van noordelijke netwerk-bijeenkomsten en een overzicht van starters en faillissementen. De website is responsive en kan op alle platforms worden gevolgd. Alle berichten verschijnen ook op de social media van Noordbizz, die door meer dan 15.000 ondernemers en andere professionals uit het Noorden worden gevolgd: LinkedIn - Facebook - Twitter.


Noordbizz headlines verschijnt zes keer per week per e-mail, met van maandag- tot en met zaterdagochtend de belangrijkste economische headlines uit het Noorden. Daarnaast wekelijks een overzicht van netwerk-bijeenkomsten, startende bedrijven en faillissementen in de regio. Inmiddels zijn er meer dan 6.000 abonnees en dit aantal groeit snel. Aanmelden kan -gratis- op de homepage van www.noordbizz.nl.

Noordbizz magazine komt elk kwartaal -geadresseerd- in de bus bij 4.500 ondernemers in de gemeenten Assen, Aa en Hunze en Tynaarlo. Daarbuiten worden 1.500 exemplaren los verspreid. Noordbizz heeft zodoende een gericht en volledig bereik; van zzp'er tot dga. Wilt u deze doelgroep bereiken? Dat kan: in het magazine kunnen ondernemers zich aan collega-ondernemers in de regio presenteren. Wilt u een postabonnement op het magazine? Vraag er naar via info@noordbizz.nl.


Over de mogelijkheden en tarieven van Noordbizz kunt u contact opnemen met Wim de Vries: 06-50582718 of wim@noordbizz.nl. Hij komt graag even langs voor een vrijblijvende kennismaking.


Foto: Jacob van der Veen.