Nieuws-netwerk van ondernemend Noord-Nederland

Noordbizz in nieuwe handen


ASSEN, 27 oktober 2017 - Het Drentse online zakenplatform Noordbizz is in nieuwe handen gekomen en gaat verder onder de vlag van het Asser bedrijf Newz Marketing & Media en het provinciale project Ik ben Drents Ondernemer. Oprichter en eigenaar Erik Riensema van Noordbizz heeft daartoe overeenstemming bereikt met directeur Jack Wieringa van Newz Marketing & Media (onderdeel van DitisNewzAssen BV). Erik Riensema blijft de redactie van Noordbizz verzorgen.

Regionaal economisch nieuws
Met deze overname en samenwerking krijgt het begin 2016 opgerichte zakenplatform een sterke basis om verder te groeien. Noordbizz heeft nu al een totaalbereik van minstens 15.000 ondernemers en andere zakelijke professionals uit Drenthe (en in mindere mate ook uit Groningen en Friesland).
Zij ontvangen werkdagelijks -via e-mail en social media- regionaal economisch nieuws en wekelijks een actueel overzicht van starters, faillissementen en netwerkbijeenkomsten in de regio. Ook brengt Noordbizz verslag uit van ondernemersbijeenkomsten en verstrekt het medium relevante zakelijke informatie.

Zakelijke markt
Voor Newz Marketing & Media betekent de overname een versterking van zijn positie in de zakelijke markt. Het aan de Markt in Assen gevestigde bedrijf verzorgt onder andere social media, websites, videoproducties en speciale uitgaven voor klanten als Provincie Drenthe, Gemeente Assen, TT-Festival en De Bonte Wever, alsmede tal van MKB-bedrijven.

Interactief platform
Voor Ik ben Drents Ondernemer is Noordbizz een passend interactief platform om Drentse ondernemers uit te dagen tot nog meer export, groei en innovatie. Er is via dit provinciale project coaching, ondersteuning en subsidie beschikbaar om deze ambities waar te maken. Ook vallen de Ondernemersfabrieken in Assen, Emmen en Hoogeveen onder dit project. Meer informatie hierover is te vinden op www.ikbendrentsondernemer.nl.

Headlines ontvangen?
De Noordbizz Headlines worden sinds 27 oktober 2017 weer elke werkdag 's ochtends gemaild. Zou je ze wel moeten (willen) ontvangen in je mailbox, maar gebeurt dat niet? Dat kan te maken hebben met het overzetten van het adressenbestand. Check dan even of de Noordbizz Headlines in de spam-map staan of anderszins door het spam-filter worden geweerd, markeer ze als geen spam en/of voeg de afzender (nieuwsbrief@noordbizz.nl) toe aan je contacten. Dan moet het voortaan goed komen. Of meld je (opnieuw) aan via deze link.

Noordbizz is het ideale platform voor regionale business-to-business communicatie. Dat kan in de vorm van branded content (advertorials en/of het delen van updates). Ook jij kunt daarmee in dit interessante netwerk je informatie delen en je bereik vergroten.Noordbizz is in maart 2016 opgericht door Erik Riensema uit Gieten. Hij is regelmatig te vinden op netwerkbijeenkomsten in het Noorden en doet daar ook verslag van. Zie de pagina reportages op deze website. 

Het kantoor van Noordbizz is gevestigd bij Newz Marketing & Media aan de Collardslaan 25 in Assen. Kom gerust eens langs!

Contact: info@noordbizz.nl of 06-54900188.