Nieuws-netwerk van ondernemend Noord-Nederland

2eBedrijf is bijna 10 jaar actief op het gebied van zakelijke dienstverlening voor MKB en organisaties. De dienstverlening van 2eBedrijf is te verdelen in vijf werkvelden: Organisatie & advies, Financiën & advies, Communicatie, Backoffice en Secretariaat. De kracht van 2eBedrijf is persoonlijke service op maat; wij vliegen klein in waar dat kan en met een team waar dat nodig is.

De ‘vaste flexibele schil’ is voor veel bedrijven een uitkomst. Wij merken dat er bij bedrijven en organisaties behoefte is aan tijdelijke professionals op het gebied van zakelijke dienstverlening. Door middel van een inspiratiesessie met het thema ‘vacatures invullen 3.0’ willen we ondernemend Assen laten kennismaken met 2eBedrijf.

2eBedrijf en techniek

Vacatures invullen gaat vandaag de dag heel anders dan 5 à 10 jaar geleden en wordt bovendien steeds lastiger. In de Inspiratiesessie ‘Vacatures invullen 3.0’ vertellen een aantal zelfstandig professionals over (1) personeelsplanning, (2) de mogelijkheden van een vaste flexibele schil en (3) vacatures invullen met LinkedIn. De nadruk van de sessie zal liggen op het toepassen van LinkedIn als hulpmiddel bij het invullen van vacatures. Tijdens een korte sessie krijg je praktische tips die je meteen in je eigen bedrijf kunt toepassen. Ben je ondernemer, heb je (regelmatig) vacatures vanaf MBO+-niveau en wilt je jouw wervingsproces efficiënter maken? Houd dan onze social media en website in de gaten wanneer deze inspiratiesessie gaat plaatsvinden. Maar je kunt ons natuurlijk altijd een e-mail sturen of bellen wanneer er nu al vragen zijn over onze dienstverlening (www.2ebedrijf.nl).


Op woensdagmorgen 27 maart organiseert 2eBedrijf Assen vanaf 09.30 uur een kennismakingsbijeenkomst voor vrouwen die als Zelfstandig Professional aan de slag zijn en de samenwerking zoeken met anderen binnen de zakelijke dienstverlening. Ook deze ochtend is het thema ‘De vaste, flexibele schil’. Kirsten van der Zeijden en Elly den Harder nodigen jullie hartelijk uit er bij te zijn. Aanmelden kan via www.2ebedrijf.nl/contact.