Nieuws-netwerk van ondernemend Noord-Nederland

Zou je meer uit je netwerk willen halen? Of wil je je netwerk uitbreiden? Wil je inspiratie om eens andere vragen te stellen bij een netwerkgesprek? Kom dan ook aan tafel vrijdagmiddag van 13.30 tot 16.00 u., 22 maart bij het Netwerkkleed in Groningen.

netwerkkleed

 

Het Netwerkkleed is een spel in de vorm van een tafelkleed waarmee je op een ontspannen en effectieve manier je netwerk uitbreidt. Het Netwerkkleed is een middel om mensen te verbinden, te inspireren en te activeren. Tijdens dit ‘diner’ snijd je geen vlees aan, maar een onderwerp. En je mag opscheppen: geen groenten maar over jezelf. Het Netwerkkleed belandt op tafel bij netwerkbijeenkomsten, teambuildings en reorganisaties. Zie www.netwerkkleed.nl

Kom netwerken en ervaar hoe je op een effectieve en ontspannen manier met elkaar gesprekken kunt voeren. Het brengt balans tussen introvert en extravert, tussen formeel en informeel. Professioneel maar met humor! Het Netwerkkleed is een kant-en-klare tool om de gunfactor te verhogen en concrete verbindingen te maken.

De kosten zijn 39,95 inclusief btw per persoon, en de locatie is Bloemsingel 220 in Groningen. Opgave via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

987