Nieuws-netwerk van ondernemend Noord-Nederland


Kloos 2 U Fitness heeft aangesloten bij fitnessketen EasyActive. Daarmee veranderen niet alleen de naam en uitstraling, maar ook de formule. De slogan “Jouw doel, onze missie!” is dan ook niet zomaar een nieuwe slogan; maar een vernieuwende visie op hoe fitness wordt aangeboden.

easy


Jouw doel, onze missie
De nadruk ligt bij EasyActive niet op sporten, maar op het einddoel dat je samen met een trainer bepaalt. Door samen naar dat doel toe te werken blijven zowel de clubleden als de trainers gemotiveerd. Ieder behaald doel is weer een succesmomentje dat motiveert tot meer! Voor de manier waarop je je doel wilt behalen biedt EasyActive diverse programma’s waarbinnen iedereen naar eigen niveau en wensen wordt begeleid: in een groep, individueel of 1 op 1!

Je grenzen verleggen
Het eindeloos herhalen van dezelfde oefeningen is bij EasyActive niet de bedoeling. Met het 30Active programma bijvoorbeeld verandert continu het focuspunt. Op die manier komen clubleden met oefeningen in aanraking die ze anders nooit zouden doen. Dat maakt trainingen veel effectiever en clubleden worden uitgedaagd hun comfort zone te verlaten.
Ook een 3-maandelijkse check met een trainer is gericht op focus en een blijvende motivatie.

Flexibel abonnement
EasyActive abonnementen zijn flexibel en afgestemd op het individuele gebruik. Met het basis aanbod is EasyActive bereikbaar voor elke sporter en de uitgebreide pakketten zijn vergelijkbaar met die van High-level clubs. Daarbij kan men bij EasyActive periodiek kiezen voor een eenvoudiger of uitgebreider abonnementsvorm, waardoor je niet voor altijd vastzit aan een te beperkt of onnodig uitgebreid abonnement.

Alleen resultaat telt
Geen tijd is een veelgehoorde reden om niet te sporten. Waarom dan uren sporten als je hetzelfde resultaat in de helft van de tijd kunt behalen? EasyActive clubs bieden 30-minuten trainingen waarmee je wél resultaat behaalt! De trainers zijn deskundig en gemotiveerd om de uitdaging samen met elke sporter aan te gaan. En om te bewijzen dat het werkt krijgt elk nieuw clublid 30 dagen tevredenheidsgarantie!

easy2