Nieuws-netwerk van ondernemend Noord-Nederland

Op 6 december vindt de derde editie van het IT Security Symposium plaats in De Nieuwe Kolk in Assen. Onderwerpen als AVG, compliancy en cybercrime passeren de revue. Wat betekenen deze onderwerpen voor de ondernemer van vandaag? Wat zijn de juridische, bedrijfsmatige en technische aspecten? Tijdens het symposium wordt op een praktische en toepasbare manier een vertaalslag gemaakt. In een vijftal berichten licht Noordbizz alvast een aantal onderwerpen uit. Vandaag deel 2: En de hoofdspreker is… Mark Vletter!

 

Mark zal met ons zijn visie delen op 'informatiebeveiliging voor realisten'. Het thema informatiebeveiliging gaat Mark aan het hart, hij windt zich naar eigen zeggen regelmatig op over internetvrijheid. Verder heeft hij er bij Voys als enige telecomprovider voor gekozen om niet klakkeloos gegevens met het CIOT te delen Een stevige visie dus. Mark zal vertellen hoe hij invulling geeft aan informatiebeveiliging. Hoe zorgt hij zonder management voor draagvlak binnen de organisatie? Hoe maakt hij afwegingen tussen wetgeving en belangen van de eigen organisatie en klanten? Hoe zorgt hij in een holacratisch georganiseerd bedrijf voor balans tussen technische en procedurele maatregelen en verantwoordelijkheid van medewerkers?

Rebel with a cause. ‘Chef leuk werk’ bij Voys, ‘Head Nerd’ bij Devhouse Spindle én fanatiek espresso-drinker. Daarnaast verantwoordelijk voor hét nieuwe zakelijk bellen: telefonie in de cloud. Mark Vletter lanceerde meerdere bedrijven in de internet- en telecomsector, had in 2016 het snelst groeiende bedrijf van Nederland en was drie jaar op rij de snelst groeiende telecomprovider van Europa. Wars van ego’s, maar wel winnaar van diverse prijzen waaronder meerdere FD Gazellen en Deloitte Fast 50 awards. In 2015 was Mark genomineerd voor de titel EY Entrepreneur of the Year. Deze award wordt jaarlijks uitgereikt aan de ondernemer die ‘met visie, passie en overtuiging meer dan gemiddeld bijdraagt aan innovatie, creatie van banen en welvaart. Mensen die risico’s durven te nemen, vastberaden, gedreven en soms zelfs een tikkeltje eigenwijs zijn’. Dat is Mark Vletter.

Met zijn visie en werkwijze zal Mark u inspireren om op een realistische manier aan de slag te gaan met informatiebeveiliging.

Het IT Security Symposium is een initiatief van NewComm IT, Surity en De Haan advocaten & Notarissen om informatiebeveiliging in Noord-Nederland meer aandacht te geven. Voor meer informatie en inschrijven: www.itsecuritysymposium.nl

Noordbizz mag onder haar lezers 20 toegangskaarten t.w.v. €195,- per stuk verdelen. Gebruikmaken van deze aanbieding? Klik hier of gebruik kortingscode M18NB.

Vorige berichten nog even teruglezen? Klik hier voor deel 1.