Nieuws-netwerk van ondernemend Noord-Nederland

Op 6 december vindt de derde editie van het IT Security Symposium plaats in De Nieuwe Kolk in Assen. Onderwerpen als AVG, compliancy en cybercrime passeren de revue. Wat betekenen deze onderwerpen voor de ondernemer van vandaag? Wat zijn de juridische, bedrijfsmatige en technische aspecten? Tijdens het symposium wordt op een praktische en toepasbare manier een vertaalslag gemaakt. In een vijftal berichten licht Noordbizz alvast een aantal onderwerpen uit. Vandaag deel 3: Informatiebeveiliging en de bedrijfsmatige aspecten.

Hugo Majoor (foto onder) van informatiebeveiligingsbedrijf Surity gaat tijdens zijn lezing in op de bedrijfsmatige processen. Welke processen moet een bedrijf tegenwoordig geregeld hebben? Waarop moeten we letten als we data delen of een mailtje sturen? Hier komt ook een stuk bewustzijn van de medewerkers bij kijken. Veel maatregelen en beleid werken pas als dit breed geaccepteerd is in je bedrijf. Er moet dus ook aandacht zijn voor de mens.

 

Het IT Security Symposium is een initiatief van NewComm IT, Surity en De Haan advocaten & Notarissen om informatiebeveiliging in Noord-Nederland meer aandacht te geven. Voor meer informatie en inschrijven: www.itsecuritysymposium.nl 

Noordbizz mag onder haar lezers 20 toegangskaarten t.w.v. €195,- per stuk verdelen. Gebruikmaken van deze aanbieding? Klik hier of gebruik kortingscode M18NB.

 

Vorige berichten nog even teruglezen? Klik hier voor deel 3.