Nieuws-netwerk van ondernemend Noord-Nederland

Op 6 december vindt de derde editie van het IT Security Symposium plaats in De Nieuwe Kolk in Assen. Onderwerpen als AVG, compliancy en cybercrime passeren de revue. Wat betekenen deze onderwerpen voor de ondernemer van vandaag? Wat zijn de juridische, bedrijfsmatige en technische aspecten? Tijdens het symposium wordt op een praktische en toepasbare manier een vertaalslag gemaakt. In een vijftal berichten licht Noordbizz alvast een aantal onderwerpen uit. Vandaag deel 2: Informatiebeveiliging en de juridische aspecten.

Mr Jasper Grevers van De Haan Advocaten en Notarissen gaat tijdens zijn lezing in op de juridische aspecten die komen kijken bij security. Iedereen vindt informatiebeveiliging belangrijk, maar er is ook een hoop wetgeving die het belangrijk maakt. Voor veel ondernemers en bestuurders is die wetgeving veelal abracadabra, maar bedrijven zijn wel verplicht om een aantal zaken te regelen. Hoe werkt dat in de praktijk? Welke afspraken moet je maken? Wat mag je wel en niet met je klantgegevens?

Het IT Security Symposium is een initiatief van NewComm IT, Surity en De Haan advocaten & Notarissen om informatiebeveiliging in Noord-Nederland meer aandacht te geven. Voor meer informatie en inschrijven: www.itsecuritysymposium.nl 

Noordbizz mag onder haar lezers 20 toegangskaarten t.w.v. €195,- per stuk verdelen. Gebruikmaken van deze aanbieding? Klik hier of gebruik kortingscode M18NB.

Vorige berichten nog even teruglezen? Klik hier voor deel 2.