Nieuws-netwerk van ondernemend Noord-Nederland

In de afgelopen anderhalf jaar heeft De Bonte Wever in Assen een enorme metamorfose ondergaan. De ijsbaan is verdwenen en op die plek is in recordtempo gebouwd aan een uitbreiding van het hotel, twee nieuwe restaurants, een Grand Café, congres / evenementencentrum, extra (vergader)zalen, nieuwe entree, parkeerplaatsen en meer. De mogelijkheden voor zakelijke bijeenkomsten zijn enorm uitgebreid en dat laat De Bonte Wever graag zien in een serie rondleidingen.

debontewever

Het Asser bedrijf was al een begrip op het gebied van zakelijk ontmoeten, maar na de gerealiseerde uitbreiding zijn de mogelijkheden nu echt grenzeloos te noemen. Omdat De Bonte Wever begrijpt dat zien pas echt geloven is, organiseert ze de komende periode een aantal rondleidingen speciaal voor gasten die nieuwsgierig zijn naar de vernieuwde zakelijke faciliteiten en mogelijkheden.

Tijdens de tour word je het gehele complex doorgeleid terwijl je wordt bijgepraat over De Bonte Wever, achtergronden van de bouw en uiteraard is er alle ruimte om vragen te stellen. Ontdek volledig vrijblijvend hoe deze unieke locatie kan bijdragen aan jouw bedrijfsevenement, congres, personeelsfeest / uitje, vergaderarrangement of welk type bijeenkomst dan ook.

Ook al ben je niet direct op zoek naar een locatie, dan nog is een rondleiding een aanrader: het is simpelweg indrukwekkend om te zien wat er allemaal is gerealiseerd.

Deelname aan een rondleiding is volledig vrijblijvend. Momenteel kun je je inschrijven voor woensdag 24 oktober of 28 november. Voor meer informatie en inschrijven zie: www.debontewever.nl/rondleiding.