Nieuws-netwerk van ondernemend Noord-Nederland

Het Asser bedrijf Timelapp maakt een nieuwe start met een crowdfunding-campagne. Het bedrijf is een jaar geleden overgenomen door de ondernemers Aad Glasbergen, Jeroen Veen en Eelco Bakker. Het drietal heeft in het afgelopen jaar keihard gewerkt om de app te updaten en is nu klaar om breed de markt in te gaan.

Timelapp is het abonnement op je leven, namelijk een app voor je smartphone die het makkelijk maakt om elke maand 10 foto’s van je leukste en dierbaarste herinneringen af te laten drukken en thuisgestuurd te krijgen. En dat alles voor een bedrag van €6 per maand. Op dit moment maakt het bedrijf al meer dan 650 mensen per maand blij met Timelapp foto’s en dat zonder veel marketinginspanningen.

timelapp

'Wij hebben Timelapp overgenomen omdat wij veel potentie zien in dit product. Als je nu je telefoon opent, hoeveel foto’s staan er dan in? Honderden, misschien wel duizenden? Eigenlijk is dit ontzettend zonde; dat leuke etentje met je vrienden van vorig jaar was je eigenlijk alweer vergeten, of die ene leuke avond die je op vakantie had, of misschien wel foto’s van je kind of kleinkind.

Allemaal momenten die een jaar later vergeten zijn of verstopt zitten op je mobiel. Met Timelapp krijg je de ouderwetse foto in een nieuw jasje: maandelijks geprint thuisgestuurd! Perfect om op te hangen, in te plakken of juist iemand cadeau te geven.

Het afgelopen jaar hebben wij in stilte gewerkt aan een splinternieuwe app (voor iOS en Android) en een backend systeem waar de app op draait, beide gericht en gebouwd voor groei. Nu de app af is en draait wordt het tijd voor de volgende stap.'

Meedoen aan de crowdfunding? Check https://www.all4funding.nl/project/41/timelapp-groeit-door.

www.timelapp.nl