Nieuws-netwerk van ondernemend Noord-Nederland

Zoek je een netwerkbijeenkomst waar je op een creatieve en ontspannen manier elkaar echt beter leert kennen en verder kan helpen? Kom dan vrijdagmiddag 11 oktober naar het Netwerkkleed in Groningen.

netwerkkleed

De Rietschans presenteert de “Wijn & Bitterballen”; een gezellige, zakelijke netwerkborrel aan de oevers van het Paterswoldsemeer. Een informele borrel voor ondernemers en ondernemende mensen uit Groningen en omgeving, die het leuk vinden om op een ongedwongen wijze even met elkaar bij te praten en nieuwe mensen te ontmoeten. 
De Rietschans Edited

Comfort Payroll & Personeelsadvies is onlangs verhuisd naar de Collardslaan 25a te Assen. De officiële opening vindt nog plaats, maar het bedrijf heeft alvast een video gemaakt om je een kijkje te bieden in het nieuwe pand en om je kennis te laten maken met het team. Benieuwd? Bekijk dan snel de video hieronder:

 

comfort

De hobby van fotografe Sasja Michalski om verlaten panden te fotograferen -urbex- heeft geleid tot een nieuw bedrijf: Meesterwerkfoto. Het idee om dit bedrijfsmatig aan te pakken ontstond twee jaar geleden tijdens een netwerkevent op het TT circuit in Assen. Ondernemerscoach en directeur van De Drentse Zaak Harry Weitering hoorde de fotografe vol passie over haar hobby vertellen en ontdekte dat ze uniek beeldmateriaal bezit.

Actiefoto op locatie tijdens Urbextrip

 

Digital Art Factory (DAF) is een plek waar kunst en techniek samenkomen. Het is ook een plek waar jongeren samenkomen, leren en experimenteren. DAF begon als proeflab, en is dat eigenlijk nog steeds, waar de meest wilde ideeën worden onderzocht én uitgevoerd. DAF is ook een plek waar de ondernemerszin van jongeren wordt gestimuleerd met resultaten als een buttonmachine en projecten met het Drents Museum. DAF is niet alleen zeer interessant voor jongeren, maar ook voor ondernemers die echt out-of-the-box durven gaan.

NOORDBIZZ DAF IMG 0001

Presentator Andries Ophof is het gezicht van het RTV Drenthe programma ‘Ondernemen in Drenthe’. Wat begon onder de titel ‘Ondernemend’ als initiatief van RTV Meppel groeide in ruim twee jaar tijd uit tot een samenwerking tussen die lokale omroep, de ondernemersfabriek Drenthe, de provincie Drenthe en RTV Drenthe. “Er gebeurt hier zoveel op economisch gebied, alleen gebeurt dat veelal achter de gevels.” In veel lijstjes bungelt Drenthe steevast onderaan. “Flauwekul”, vindt Ophof, “Drenthe is heel ondernemend en er worden hier heel veel ideeën ontwikkeld. Dat laten wij met Ondernemen in Drenthe juist zien.”

NOORDBIZZ RTV DRENTHE IMG 0062