Nieuws-netwerk van ondernemend Noord-Nederland

Rabobank Assen en Noord-Drenthe neemt opnieuw een Drentse delegatie ondernemers mee op studiereis. Na de succesvolle reis van voorgaande jaren naar Silicon Valley en China ligt de bestemming deze keer dichterbij huis. In september worden in Europa nieuwe kansen ontdekt.

munich 953607 1920

Heel Drenthe Pitcht. Niet alleen live (zie www.dedrentsezaak.nl/evenementen), maar ook via Noordbizz. Ter inspiratie. Een startende ondernemer met ambitie, uit het netwerk van De Drentse Zaak: Abdel Rahman Osman.

24 25 26 wpda4

Heel Drenthe Pitcht. Niet alleen live (zie www.dedrentsezaak.nl/evenementen), maar ook via Noordbizz. Ter inspiratie. Een startende ondernemer met ambitie, uit het netwerk van De Drentse Zaak: Erwin van der Star.

24 25 26 wpda3

Heel Drenthe Pitcht. Niet alleen live (zie www.dedrentsezaak.nl/evenementen), maar ook via Noordbizz. Ter inspiratie. Een startende ondernemer met ambitie, uit het netwerk van De Drentse Zaak: Allegonda Heuving.

24 25 26 wpda2 allegonda

Het evenement Wings & Wheels in Hoogeveen zat na 14 jaar een beetje in het slop en dreigde teloor te gaan. Tot afgelopen voorjaar, toen RTV Drenthe de organisatie ging ondersteunen met het speciale Evenementenpakket. Gevolg: het auto- en vliegtuig-spektakel kreeg dit jaar op Hemelvaartsdag 10.000 bezoekers en lovende recensies. Wings & Wheels kan weer jaren vooruit.

22 23 rtv Karin Mulder in actie bij Gouden Pijl in Emmen
Karin Mulder tijdens de Gouden Pijl in Emmen, één van de grote Drentse evenementen waarbij RTV Drenthe van de partij is.

Miranda Drenth uit Assen maakt niet alleen mooie foto’s (al een jaar of 11 op professionele basis), ze loopt ook nog eens voorop met innovaties. Zo investeerde ze in 2007 in een 15 meter hoog statief, waarmee ze in 2010 een wereldfoto maakte op de TT. Letterlijk: de foto ging en gaat de hele wereld over. Door met het hoogtestatief op het dak van het vip-complex te staan, maakte ze een unieke foto van de start van de MotoGP, met in één beeld zowel de coureurs, het publiek op de tribunes en de natuur op de achtergrond. Ze maakte ook veel belevingsfoto’s op die TT. Sindsdien is Miranda de vaste fotograaf van het TT-circuit.

12 13 miranda2